Stílus divatműsor az MTV-n

Kulisszatitkok. Divatbemutatók. Divatutazások. Nemzetközi divathét beszámolók. Hazai és külföldi divattervezők. Hírek a divat világából. Minden szombaton 10.30-kor és minden szerdán 15.20-kor a Magyar Televízióban. Videók: http://videotar.mtv.hu/Kategoriak/Stilus.aspx Elérhetőség: Próbafülke Produkció (346-0441, pfp@pfp.hu, stilus@mtv.hu) Főszerkesztő: Gyémánt Balázs

Elérhetőség

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

2008.02.07. 21:58 Stílus

Operabál 2008

Ez volt a 13. az operabálok történetében. Ismét felvonult az ország színe-java. A ruhaköltemények izgalmasak, a frakkingek merevek voltak, sőt akadt néhány extrém viselet is. Az Első Magyar Divattervezők Szövetsége egy divatbemutatóval jutalmazta a nem olcsó belépővel érkező vendégeket. Gundelék az ételről, Richard Clayderman a zenéről gondoskodott. Na persze volt szalonzene és latindiszkó is.

 Celeb pillanatok:

Korcsmáros Nóra (műsorvezető) tetőtől talpig kristályokban Makány Márta varrógépéből. Tallós Rita szinésznő teste is tele volt ragasztva Swarovsky kristályokkal (Ez a ruha volt stábunk egyik kedvence a bálon). Orosz Barbara Benes Anita modellben ropta Csonka Andrással. Léber Barbara, S. Hegyi Lucia, Halász Évi (Orlando Collection), Sziráczky Brigitta is kitett magáért az idei bálon (nem beszélve a többi divattervezőről). Kajdi Csaba modellügynök vörös-fekete kockás nadrágban jelent meg. Lakatos Márk, stylist szokásához híven nem a pingvin-jelmezt részesítette előnyben, bezzeg Shiffer Miklós, stílustanácsadó most is legelegánsabb formáját mutatta. Az újgenerációs celebek közül Zimány Lindát Bartók Krisztiánnal láttuk elsuhanni, de láttuk Debreczeni Zitát is.   

 

 

Francia esküvő 

Két francia haute couture divattervező (Ana Verone, Laure Kczekotowska) mutatta be kollekcióját Budapesten az esküvő kiállításon a Kongresszusi Központban. A két divattervező a francia gazdasági év keretén belül hozta hazánkba a ruhakölteményeket. 

Zólyomi Zsolt, az orr (parfümör, zolyomiparfums.com) személyre szabott parfümtanácsokat adott. Ő volt továbbá a Parfüm című könyvből készült film magyarországi szakértője.

(fotó: deluxe.hu)

 VIDEÓ

Szólj hozzá!

Címkék: celeb divat operabál divattervező divatbemutató stilus haute couture


A bejegyzés trackback címe:

https://stilus.blog.hu/api/trackback/id/tr83330147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása