Stílus divatműsor az MTV-n

Kulisszatitkok. Divatbemutatók. Divatutazások. Nemzetközi divathét beszámolók. Hazai és külföldi divattervezők. Hírek a divat világából. Minden szombaton 10.30-kor és minden szerdán 15.20-kor a Magyar Televízióban. Videók: http://videotar.mtv.hu/Kategoriak/Stilus.aspx Elérhetőség: Próbafülke Produkció (346-0441, pfp@pfp.hu, stilus@mtv.hu) Főszerkesztő: Gyémánt Balázs

Elérhetőség

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

2008.01.27. 02:43 Stílus

Dior, Ferré, Galliano és Tally Weijl a Stílusban!

 

Ellátogattunk egy elegáns business-look divatbemutatóra a Műcsarnokba, amelyet a Presston PR rendezett a Fortis Bank jóvoltából. A rendezvényen Christian Dior kollekciója adott ihletet a hölgyeknek, hogy miben kell legközelebb egy üzleti eseményen megjelenni.

Christian Dior

Christian Dior 61 évvel ezelőtt nyitotta meg első üzletét Párizsban. A francia divat felvirágoztatója rájött, hogy a második világháború után a hölgyeknek ismét szépségre van szükségük. A divatkirály 51 éve halt meg. Tervezői között volt többek között Yves Saint Lauren, Gianfranco Ferré és a Dior-ház jelenlegi tervezője az extravagáns gibraltári származású John Galliano is. Az öltönyök között az olasz Smalto által tervezett darabok arattak sikert a bemutatón, főleg a lekerekített végű zakók. A hölgyeknél a 12 centis sarokkal rendelkező ékszercipők voltak igazán különlegesek. Gianfranco Ferré tavaly óta már nincs köztünk, de ez a csillogóan gazdag arany kollekció örök emléket állít a divat építészének.  

 Tally Weijl

A svájci Tally Weijl ruhái a fiatalokat célozza meg. Színes, modern, vidám darabok, amelyeket hús-vér modelleken mutatunk be egy budapesti neves gimnáziumban. A city deluxe az uralkodó stílus ezen a tavaszon, amely a sportos viseletet luxusnak tűnő kiegészítőkkel és mintákkal dobja fel. A csíkos és kockás ezen a tavasszal is nagy siker lesz a kamasz lányok körében. A csillag motívum is elkerülhetetlen, legyen az a farmer farzsebén vagy a nyakláncon.

 

 

 Shopping guide

Ruha: Tally Weijl (www.tally-weijl.ch) Üzletek: Westend, Mamut, Europark, Győr Árkád, Aréna Pláza

Stylist: Pál Ildi

Smink: Sarlós Judit

Modellek: Bea, Borsó, Juci, Zsuzsa

Helyszín: Xántus János Idegenforgalmi Gyakorló Középiskola (www.kronos.hu/xantus)

Stáb: Bala, Julcsa, Ricsi, Sanyi

 VIDEÓ

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://stilus.blog.hu/api/trackback/id/tr11313200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása