Stílus divatműsor az MTV-n

Kulisszatitkok. Divatbemutatók. Divatutazások. Nemzetközi divathét beszámolók. Hazai és külföldi divattervezők. Hírek a divat világából. Minden szombaton 10.30-kor és minden szerdán 15.20-kor a Magyar Televízióban. Videók: http://videotar.mtv.hu/Kategoriak/Stilus.aspx Elérhetőség: Próbafülke Produkció (346-0441, pfp@pfp.hu, stilus@mtv.hu) Főszerkesztő: Gyémánt Balázs

Elérhetőség

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

2007.12.13. 23:05 Stílus

HŰBELE a karácsonyba!

 Forralt bor. zserbó. félmilliós karácsonyfa. vicces sapik. sok-sok ruha.  

Ismét itt a karácsony. Van aki szereti, van aki kevésbé. Végre a szürke városból fénymetropolisz lesz, forralt bor illat szállingózik a vásárokon és rengeteg ideges és arogáns ember vágtat a plázákban. A Stílus 71. adásában azoknak kedvezünk, akiknek még van energiája a karácsonyi vásárláshoz, legyen az egy adventi vásáron, egy hangulatos kisboltban vagy egy bevásárlóközpontban.

Ízelítő: színes sapik, trükkös ruhák a fa alá és mellé, méregdrága és kreatív karácsonyfadíszek és néhány jó tanács a tuti bejglikészítéshez!

Az idei karácsonyfatrend a fekete-arany mellett a pávatoll és színei minden mennyiségben! Vigyázat! Jövőre hódítani fog a pink! Durva!

SHOPPING GUIDE:

Ruha: Jackpot & Cottonfield (www.jackpot.dk , www.cottonfield.dk) 

            Pepe Jeans (www.pepejeans.com)

 Ékszer:  Bárd Zsuzsa (zsubard@gmail.com)

Karácsonyi kellékek: Philanthia Virágszertár és Enteriör (www.philanthia.hu)

Helyszín: Gerbeaud (www.gerbeaud.hu), Häagen-Dazs fagyizó (Aréna Plaza, www.haagen-dazs.com)

Modellek: Bíró Bea, Bíró Niki, Mélykúti Zsolt, Csikász Márk,                                                   Szentgyörgyi Rómeó (www.romeofit.hu) 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: stílus mtv modell karácsony ékszer stilus karácsonyfadísz aréna plaza pepe jeans jackpot & cottonfield philanthia bárd zsuzsa gerbeaud


A bejegyzés trackback címe:

https://stilus.blog.hu/api/trackback/id/tr90263241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása