Stílus divatműsor az MTV-n

Kulisszatitkok. Divatbemutatók. Divatutazások. Nemzetközi divathét beszámolók. Hazai és külföldi divattervezők. Hírek a divat világából. Minden szombaton 10.30-kor és minden szerdán 15.20-kor a Magyar Televízióban. Videók: http://videotar.mtv.hu/Kategoriak/Stilus.aspx Elérhetőség: Próbafülke Produkció (346-0441, pfp@pfp.hu, stilus@mtv.hu) Főszerkesztő: Gyémánt Balázs

Elérhetőség

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

2008.10.25. 00:33 Stílus

Stylistok - reality TV az m1-en

 

Végy 3 merőben különböző stylistot, 3 különböző karakterű modellt, 1 üzletet ahol hatalmas a választék. Keverd őket össze és 20 perc múlva kiderül, hogy mit alkottál. Ez volt a tervünk a Stílus 86. adásában. A három stylist különböző területeken dolgozik, de mindegyik rajong a divatért. A divat persze mindenkinek mást jelent. Kisprumik Ádám jelenleg a Megasztárban stylingol, Fogt Linda az Éva Magaznnál, Shuster Lili pedig az FHM-nél stiliszta. Ezen kívül persze mindannyian rengeteg más munkát is elvégeznek. Ilyen volt a mi forgatásunk is, ahol 20 percet kaptak (na jó, ez kicsivel hosszabb lett), hogy összeválogassanak 3 outfitet (öltözéket) a lányoknak.

Shopping guide: PROMOD www.promod.com

Íme a stylistok munkája:

 KISPRUMIK ÁDÁM

Elegáns (Miss Daisy, kötelező kalappal, kesztyűvel és azon gyűrűvel, mellény és egyszerű fehér ing egy szűk nadrággal). Lezser (kötött sapi, bizsu, kockás tunika, vastag harisnya a télre, dupla öv). Nőcis (kötött mellény, lila hosszú ujjú felső, kiegészítő bizsukkal, csizma). 

 

 FOGT LINDA 

Vidéki nő a városban (selyemtunika, kötött felső, óriás sál és sapka, leggings és csizma, kötött-bőr kesztyű). Trendi csaj (kockás ruha kockás felsővel, kesztyű, lábszárvédő, cérnaöv és a kötelező kötött sapka). Jackie Kennedy (a kötelező kis fekete ruha, leggings betűrve a cipőbe!, nőcis kabát, vékony öv és bizsuk, óriás táskával)

 

 SHUSTER LILI

Vad csaj (szűk gatya, egyszerű felső, bőrkabát, óriásboa sál és kötött sapka, bőröv és csizma). Pochahontas (szőrös mellény, vidéki fruskás ing, slim fit jeans, fémkarkötő, cuki rojtos indiáncsizma). Party chick winter edition (kockás ruha szürke garbóval, fehér nőcis kabát óriás gombokkal, harisnya)

 

 A többi ruha, amit felhasználtunk a forgatáshoz:

 

 KORTÁRS FIATAL MAGYAR DIVATTERVEZŐK CATWALK SHOW

Az Iparművészeti Múzeum patináns épületében mutatták be a kortárs fiatal magyar divattervezők saját őszi-téli kreációikat. Anh Tuan, Artista, Je suis belle, Nanushka, Konsánszky Dóra és a Use ruháit láttuk a bemutatón. Egy biztos: az uralkodó szín (ismét) a fekete!

 VIDEÓ:

Szólj hozzá!

Címkék: fashion divat divattervező stylist divatbemutató promod divatműsor artista nanushka use je suis belle konsánszky dóra ahn tuan


A bejegyzés trackback címe:

https://stilus.blog.hu/api/trackback/id/tr32730583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása